Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuur

Verhuur

U bent hier: Home > Verhuur

Er bestaat de mogelijkheid om, op tijden dat De Groenhoeve niet in gebruik is, deze te huren. De beneden- en bovenruimte kunnen worden gehuurd als educatieruimte/vergaderruimte ten behoeve van overleggen, vergaderingen, lezingen, cursussen etc. op het gebied van milieu, natuur en landschap en Derde Wereld in de ruimste zin van het woord. Voor het geven van presentaties e.d. is een HD-beamer, projectiescherm en flip-over aanwezig. Klik hier voor de plattegrond van de Groenhoeve.

Er kan gebruik worden gemaakt van de keuken. Deze is voorzien van een aanrecht (met close-in boiler), koelkast en bar. Naast een dames- en herentoilet is er een invalidentoilet aanwezig. De gebruikte consumpties worden bijgehouden en afgerekend met de penningmeester (middels een factuur). De prijs voor koffie, thee en frisdranken bedraagt € 1,50 per consumptie. Voor kleine feestjes is de Groenhoeve alleen te huur voor eigen leden van IVN, Vogelwacht of Kinderboerderij.

Huurprijzen
Voor incidentele huurders bedraagt de huurprijs voor de benedenruimte (72 m2 – max. 60 personen) € 40,00 per dagdeel (4 uur). Voor vaste huurders wordt de huurprijs nader afgesproken. Wanneer de benedenruimte bezet is, kan ook gebruik worden gemaakt van de bovenruimte (40 m2 – max. 20 personen). De kosten hiervoor bedragen € 25,- per dagdeel (4 uur).

Reserveren
Het aanvragen van een reservering kan alleen via het contactformulier. Indien akkoord ontvangt u daarvan een schriftelijke bevestiging per e-mail. Het sleutelbeheer verloopt via de Kinderboerderij. Voor meer informatie zoals huurvoorwaarden en beschikbaarheid, neem contact op met 06-51375702 of per e-mail: info@stichtingdegroenhoeve.nl. Het bestuur van Stichting De Groenhoeve behoudt zich het recht voor om de genoemde tarieven aan te passen danwel speciale afspraken daar over te maken.