Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

U bent hier: Home > Over ons

Over ons

Het gebouw ‘De Groenhoeve’, gelegen aan de Artillerieweg 3 te Uden, is eigendom van Stichting De Groenhoeve. Het is in oktober 1990 tot stand gekomen door samenwerking van drie organisaties; Stichting Kinderboerderij Uden, IVN Uden en Vogelwacht Uden e.o.

Het bestuur van Stichting De Groenhoeve bestaat uit twee vertegenwoordigers van elk van bovengenoemde verenigingen. De Groenhoeve is opgezet om gebruikt te worden voor educatieve activiteiten op het gebied van milieu, natuur en landschap en landbouwhuisdieren. Naast educatieve activiteiten kunnen er ook sociaal-culturele en artistieke activiteiten in de vorm van lezingen, cursussen, tentoonstellingen en vergaderingen worden gehouden.

De Groenhoeve bestaat uit een ‘voorhuis’ en een ‘achterhuis’. Het achterhuis (met kantine en serre) is vast in gebruik door de Kinderboerderij. Het voorhuis (beneden- en bovenruimte) wordt regelmatig door de drie aangesloten verenigingen gebruikt. Er is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen aan de voorzijde van het gebouw. Tevens is er een tweetal invalidenparkeerplaatsen op korte afstand van de hoofdingang van De Groenhoeve. Klik hier voor een plattegrond van de Groenhoeve.